top of page

CRAFTiSTANBUL El Sanatları Fuarının ardından...

Güncelleme tarihi: 27 Kas 2023

5-9 Ekim 2022 tarihleri arasında Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen CRAFTİSTANBUL El Sanatları Fuarı sona erdi.



Kültür Sanat Komitemiz ve İstanbul gönüllülerimizin elbirliği ile hazırlandığı bu muhteşem fuarda Tohumluk Vakfı standında değerli sanatçılarımız ve gönüllülerimiz Aynur Yüce ve Ayşegül Yarar’ın “DOĞA HAYATTIR” teması ile yarattığı eserleri ile yer aldığı stand ve "Geleneksel Sanatın Gençlerle Buluşması" çalıştayı büyük ilgi gördü.



Ayrıca 8 Ekim Cumartesi günü, Vakfımız tarafından "Somut Olmayan Kültür ve Anadolu Motifleri" başlıklı bir panel düzenlendi. Vakıf Başkanımız Pınar Ayhan, Kültür Sanat Komite üyelerimiz Araştırmacı Yazar Mine Gökbüget Erbek ve Kültür Bakanlığı Somut Olmayan Kültür Varlıkları Sanatçısı Aynur Miraz Yüce'nin konuşmacı olarak katıldığı bu panel de çok dikkat çekti.




Tüm fuar boyunca emeğini, zamanını, gönlünü, maddi ve manevi gücünü seferber eden başta Aynur Miraz Yüce, Ayşegül Yarar, Mine Gökbüget Erbek olmak üzere tüm Tohumluk Vakfı gönüllülerine, etkinlikle ilgili röportaj ve çekimi yapan Cihat Özsaray ve Setenay Genel'e, ziyareti ve kattığı değer için değerli sanatçımız Bennu Yıldırımlar‘a çok teşekkür ederiz.





42 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page