Bursa Mudanya'nın nefes kesen köyleri Balabancık ve Hasköy, Tohumluk Vakfı'nın umut dolu dokunuşlarıyla bir kez daha buluştu.

21 Şubat 2024 tarihinde, vakfımızın değerli gönüllüleri Beril Ünler, Ceyda Baybalı ve Ahmet Yılmaz bu iki güzel köydeki anaokullarını ziyaret ettiler. Balabancık Köyü Yaşam Merkezi ve Hasköy Anaokulu'ndaki 4-5 yaşındaki çocuklarımıza eğitici oyuncaklar hediye edildi. Bu oyuncaklar, onların hayal dünyalarına renk katmanın ve öğrenme süreçlerine eğlence katan minik dokunuşlar oldu. Çocukların etkinlik öncesindeki gece heyecandan uyuyamamış olmaları, verdiğimiz hediyelerin ötesinde, onlara sevgi ve umut da ulaştırdığımızın kanıtıydı. Bu bilgi, bizim için yaptığımız yardımın sadece maddi bir değer taşımadığını; sevgi, umut ve mutluluğun da bu hediyeler arasında olduğunu gösterdi ve bu durum, vakfımızın varlık sebebini bir kez daha pekiştirdi. Toplumun farklı kesimlerine dokunarak, onların hayatlarına pozitif katkılarda bulunmanın gururunu sosyal sorumluluk projelerimizle yaşamaya devam ediyoruz. Bu yolculukta bize eşlik eden herkese minnettarız. El ele vererek, daha nice hayatlara dokunacak ve daha fazla gülümseme yaratacak projeler için sabırsızlanıyoruz.