top of page

Bursa Hasköy İlköğretim Okulunda "Akran Zorbalığı" Eğitimi Verildi.

Tohumluk Vakfı Bursa Gönüllüleri, Hasköy İlköğretim Okulu Eğitim Etkinlikleri ile köy ve kent arasında köprüler kurmaya devam ediyor.


Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Hasköy, Mürselköy, Dedeköy, Küçük Yenice ve Balabancık köylerinin öğrencilerine eğitim veren Hasköy İlköğretim Okulu'nda, 2023-2024 Eğitim Yılı boyunca gerçekleştirilecek olan Eğitim Etkinlikleri'nin ikincisi de başarıyla tamamlandı.

Eğitim Uzmanı ve Rehber Öğretmen Banu Geylani tarafından, ilk ve ortaokul seviyesindeki öğrencilere yönelik gerçekleştirilen "Akran Zorbalığı Eğitimi"nde, duygusal zorbalık ve şiddet gibi konular ele alınırken, "vicdan" ve "empati" gibi kavramlara vurgu yapılarak, öğrenciler arasında farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.


Geçen ay, Hasköy Eğitim Etkinlikleri kapsamında Psk. Dr. Can Yavaşçaoğlu tarafından gerçekleştirilen “Ergen Ebeveyni Olmak” adlı seminer, veliler tarafından büyük ilgiyle karşılanmıştı.


2023- 2024 eğitim yılı boyunca devam edecek olan eğitim programında, beslenme, spor, hijyen, atık yönetimi, çevre, dijitalleşme gibi konularda eğitimler yer alırken tiyatro gösterileri, atölye çalışmaları, müze ve arıtma tesisi gezileri gibi etkinlikler de yer alacak.




29 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page