Bursa Hasköy'de "Dijital Çağda Ebeveyn ve Çocuk Olmak" Eğitimi

Tohumluk Vakfı Bursa Gönüllülerinin düzenlediği, Hasköy İlköğretim Okulu’ndaki, eğitim etkinlikleri devam ediyor. Eğitim Danışmanı ve Rehber Öğretmen Banu Geylani tarafından Bursa Hasköy İlköğretim Okulu’nda velilere “Dijital Çağda Ebeveyn Olmak” ve öğrencilere “Dijital Çağda Çocuk Olmak” konulu seminerler verildi. Seminerlere öğrenci velilerinin yanı sıra, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Suat Topal, Şube Müdür Yardımcısı M. Ali Dursun ve Bursa Gönüllüleri de katıldı. Seminer sonunda Tohumluk Vakfı Bursa İl Temsilcisi Aslıhan Sadıkoğlu Kornoşor tarafından Banu Geylani’ ye teşekkür Belgesi takdim edildi.

Seminer sonrasında Mudanya İlçe Eğitim Müdürü Suat Topal, Şube Müdür Yardımcısı M. Ali Dursun, Hasköy Okul Müdürü Ruhat Bayrakoğlu, ve Tohumluluk Gönüllüleri Aslıhan Sadıkoğlu Kornoşor, Ceyda Baybalı, Beril Ünler, Gamze Geylani ve Zeliha Şenermen ve Tohumluk Vakfı paydaşlarından Bitki Bilimi öğretmeni Nida Kuman’ın da katıldığı toplantıda Hasköy okullarında toprak ve tohum bilincini geliştirmeye yönelik tohum yetiştirme platformları ve tohum kütüphanesi oluşturma projesinin ilk adımları atıldı.

@bngbrs @bilgegorudanismanlik @aslihan.sadikoglu.kornosor @ceydabaybali @berilunler @gamzegeylani @zelihaulku