Beynam'da Hıdırellez...

Umudun ve baharın müjdecisi Hıdırellez’i 05 Mayıs 2023 Cuma günü Beynam Emine Erişen İlköğretim Okulu öğrencilerimiz ile karşıladık. Tohumluk Vakfı Eğitim Komitesi, Kaynak Geliştirme Komitesi ve Genç Tohumluk Komitesi’nin iş birliği ile düzenlediğimiz etkinliğimize Tohumluk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Pınar Ayhan bizzat eşlik ettiler.

Öğrenciler, gönüllümüz Burcu Akkülah’ın rehberliğinde baharın gelişini eğlenceli oyunlar, danslar ve müzik eşliğinde karşıladılar. Kaynak Geliştirme Komitesi Başkanımız Meral Uzman ve Genç Tohumluk Komitesi Başkanımız Yaşar Koç rehberliğinde hazırladıkları ront gösterisini de büyük bir keyifle sundular. Gönüllümüz Sebahat Darıcı tarafından kendilerine verilen ekolojik okuryazarlık eğitimi ile ağacın, toprağın, doğanın önemini bir kez daha anlayıp koruyacaklarına söz verdiler.

Bu kıymetli etkinlikte emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Köy ve kent arasında köprüler kurmaya devam edeceğiz.