Bayram öncesi Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde "Kültürden Kültüre İftar Programı"

Ramazanın son akşamında, Ankara Kent Konseyi (AKK) tarafından, Gençlik Parkı’nda ‘Kültürden Kültüre İftar Programı’ düzenlendi. Vakıf Başkanımız Pınar Ayhan'ın AKK Danışma Kurulu üyesi, Tohumluk Vakfı ve Farkındalığın Gücü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve sanatçı kimliği ile davet edildiği gecede birlik, beraberlik, hoşgörü ve vefa havası hakimdi. AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın ev sahipliğindeki programa, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş; İlçe Belediye Başkanları, Ankara iş dünyası temsilcileri, Oda Başkanları, gazeteciler, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri ve sanatçılar katıldı.