"7 YÜZ YUNUS” senfonik konserinin dünya prömiyeri Eskişehir'de gerçekleştiriliyor.

UNESCO ve T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından "Yunus Emre Sevgi Yılı" ilan edilen 2021 yılının kapanışında Tohumluk Vakfı, Mihalıççık Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Senfoni Orkestrası ve Baha Yapım işbirliğiyle düzenlecek olan "7 YÜZ YUNUS” senfonik konserinin dünya prömiyerinde, Yunus Emre felsefesi evrensel bir dil olan caz ve senfoni ile hayat buluyor. Ülkemizin değerli caz müzisyenlerinden Dilek Sert Erdoğan ve Bilkent Senfoni Orkestrası Şefi Rustam Rahmedov’un notalara döktüğü eşsiz eserler, Dilek Sert Erdoğan’ın büyülü sesi ve Rahmedov’un yöneteceği Eskişehir Senfoni Orkestrası’nın muazzam yorumu ile karşınızda… Tohumluk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Sanatçı Pınar Ayhan’ın anlatıcı olarak yer aldığı bu benzersiz konserde bir arada olabilmek dileğiyle.

📆 29 Aralık 2021 Çarşamba

🕗 20:00