top of page

5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinlikleri

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, İzmir Gönüllüleri olarak; üyesi olduğumuz Bornova Belediyesi Sivil Toplumlar Yerleşkesi ve Bornova Belediyesi’nin düzenlediği ÇEVRE ŞENLİĞİ etkinliğine katıldık. Programda sivil toplum kuruluşlarına verilen standlarda yerimizi aldık. Standları tek tek ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Sn. Dr. Mustafa İduğ'a Vakfımız ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik.


Şenlik kapsamında eş zamanlı birçok çalışmanın yapıldığı alanda konusunda uzman kişiler tarafından çevre, çevre bilinci, atıklar, iklim krizi ve daha birçok önemli konuda konuşmalar gerçekleşti. Vakfımız adına İzmir gönüllümüz Kimya Mühendisi Sn Dilek Günay da “ATIK ve ATIK YÖNETİMİ” konulu konuşması ile ilgi uyandırdı. Geleceğimiz dönemlerde daha çok sık gündeme gelecek olan Çevre Konuları için ortak çalışmalar yapabileceğimiz farklı alanlarda değerli çalışmalar yapan diğer sivil toplum kuruluşları ile tanışma ve dayanışma sağladık.


Çevre ve iklim krizi konusunda çok önemli mesajları olan “Dünyayı Kurtaracağız” ve “Dünyamız Herşeyimiz” isimli iki tiyatro oyunumuzu bir sonraki etkinlikler kapsamında mutlaka yer alması için görüşmelerimizi de yaptığımız bu etkinlik; eminiz ki farkındalığın artması yönünde bir aşama olacaktır.




22 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page