top of page

2. Olağan Genel Kurulumuz Ankara'da yapıldı.

Tohumluk Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı’nın ikinci olağan genel kurulunu keyifle, coşkuyla, mutlulukla tamamladık. Bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede başardıklarımız sayesinde önümüze yepyeni ufuklar açıldı. Vizyonumuz hiç olmadığı kadar genişledi. “Az zamanda çok ve büyük işler başarmak” gayesiyle, Ata’mızın ilkeleri doğrultusunda hızlı adımlarla yürüdük.


Geçmiş dönem Yönetim Kurulu üyelerimiz Esra Güleyüpoğlu, Ilgın Aytun, Muzaffer Taytak ve Hakan Süer'e emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarken; yeni dönemde göreve seçilen Yönetim Kurulu üyelerimiz, Pınar Ayhan, Zeliha Eser, Serra Menekay, Semra Sancak, Canan Baza, Zerrin Tüfekçi ve Mehmet Akyürek'e çalışmalarında başarılar diliyoruz.


Bu vesileyle divan başkanlığımızı üstlenen ve tüm asaleti ve tecrübesiyle yöneten, Mütevelli Heyet üyemiz Sayın Yekta Güngör Özden’e ve divan kurulunda görev alan Didem Tanrıkul ve Cengiz Bıçakçıoğlu'na sonsuz teşekkür ederiz.


Mevcut ve aramıza katılan yeni genel kurul üyelerimiz ile birlikte, yolları ışıta ışıta ilerlemeye devam edeceğiz. Genel Kurulumuz hayırlara vesile olsun.




77 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page