top of page

100. Yıl Köy Çocukları Cumhuriyet Korosu'nun muhteşem konseri...


Tohumluk Sosyal Yardımlaşma, Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı olarak, Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Şef Musa Göçmen ve Senfoni Orkestrası iş birliğiyle Ankara'nın Bala İlçesi'nde bulunan 10 okuldan toplam 150 öğrencinin katılımıyla "100. Yıl Köy Çocukları Cumhuriyet Korosu" konseri 6 Kasım akşamı büyük bir coşkuyla gerçekleşti.


Birbirinden kıymetli 150 evladımızı Şef Musa Göçmen ve Senfoni Orkestrası eşliğinde buluşturarak müzikle hayatlarına neşe katıp, yeni şarkılar ve marşlar öğretip eğlenceli bir şekilde hep birlikte şarkı söyleme ve duygularını müzikle ifade etme fırsatı verirken ulusal birlik ve beraberlik bilincini güçlendirerek, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm vatan kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimizi sunduk.


Karahindiba çiçeği nasıl pek çok yere tohumunu bırakıp pek çok yerde canlanırsa, bizlerin köy ve kırsalda bulunan çocuklarımıza vereceğimiz desteklerin de bir tohum misali filizlenerek pek çok çocuğa donanım sağlayarak tüm ülkeye yıllar içinde bilim, sanat, teknoloji, kültür, medeniyet olarak yayılacağını biliyoruz.


Bu güzel organizasyonda emeği geçen ve katkıda bulunan Musa Göçmen ve Musa Göçmen Senfoni Orkestrasına, Bâlâ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize, gönüllülerimize sonsuz şükranlarımızla...


Katılan okullar:

Afşar Ortaokulu, Kesikköprü İlkokulu ve Ortaokulu, Tuna İlkokulu, Tınaztepe İlkokulu ve Ortaokulu, Sofular Musa Ünal İlkokulu ve Ortaokulu, Alparslan İlkokulu ve Ortaokulu, Afşar Çok Programlı Anadolu Lisesi, İbrahim Gürbüz İlkokulu ve Ortaokulu, Bala Anadolu Lisesi, Kemal Şahin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi


19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page