Düzenli bağışlarınızı bankadan otomatik ödeme talimatı vererek yapabilirsiniz. Otomatik ödeme ile aylık düzenli bağış başvurusu için gereken adımlar:

Birinci adım

• Güvenli web formumuzu kullanarak, kişisel bilgilerinizi bize bildiriniz. Eğer internet üzerinden kişisel bilgilerinizi vermek istemiyorsanız, Aylık Düzenli Bağış Formunun yazıcıdan çıktısını alarak doldurulmuş olarak adresimize posta ile de gönderebilirsiniz.

İkinci adım:

Bankanız Vakıf hesabımıza transferleri gerçekleştirmeye başladıktan sonra düzenli bağışlarınız aktif hale gelecektir. İstediğiniz her zaman Vakfımıza telefon ederek bağış miktarını artırabilir, azaltabilir veya bağışlarınızı iptal edebilirsiniz. Bu değişiklikleri yaptıktan sonra lütfen bankanıza yeni bir talimat vermeyi ihmal etmeyiniz.

VAKFIMIZI DESTEKLEYİN
Düzenli bağış yapın