Kredi kartı kullanmak istemiyorsanız, tek seferlik ya da düzenli bağışlarınızı  bankanızdan yapabilir, otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

1. Tek seferlik bağış yapmak için aşağıdaki güvenli web formumuzu doldurduktan sonra banka hesap numaralarına ulaşabilirsiniz.

2. Otomatik ödeme ile aylık düzenli bağış başvurusu yapmak istiyorsanız:

Birinci adım:

• Eğer internet üzerinden kişisel bilgilerinizi vermek istemiyorsanız, Aylık Düzenli Bağış Formunun yazıcıdan çıktısını alarak doldurulmuş olarak adresimize posta ile de gönderebilirsiniz.

İkinci adım:

Bankanız Vakıf hesabımıza transferleri gerçekleştirmeye başladıktan sonra düzenli bağışlarınız aktif hale gelecektir. İstediğiniz her zaman Vakfımıza telefon ederek bağış miktarını artırabilir, azaltabilir veya bağışlarınızı iptal edebilirsiniz. Bu değişiklikleri yaptıktan sonra lütfen bankanıza yeni bir talimat vermeyi ihmal etmeyiniz.

Düzenli Bağış Formu
VAKFIMIZI DESTEKLEYİN