WhatsApp Image 2020-11-26 at 12.58.58.jp

Chocolate & Mixed Nuts

ARMAĞAN BAĞIŞI

Tohumluk Vakfı için takı tasarım sanatçısı Işık Sedef Gürbüz tarafından özel olarak tasarlanan ve kişiye özel olarak gümüşten üretilen, aynı zamanda vakfımızın simgesi olan karahindiba yaka iğnesini 1000 TL ve üzeri bağış yapan destekçilerimize armağan ediyoruz.

Sanatçımız Işık Sedef Gürbüz diyor ki...

"Karahindiba”nın antik zamanlardan beri güneşle, aydınlanmayla özdeşleştirilmiş ve dünyanın her yerine çok sayıda dağılmış olması, onu umudun, inancın, aydınlığın sembolü haline getirmiştir.

Tohumluk Vakfı ile işte bu sembol buluşturdu beni. "Talisman by Işık Sedef" adı altında uzun süredir yaptığım tasarım ve takı üretimi çalışmalarımın "alamet-i farikası" ve "logo"su haline gelen "karahindiba" koleksiyonumun böyle anlamlı ve heyecan verici bir buluşmaya vesile olması beni çok mutlu ediyor.

925 ayar gümüşten, elde şekillendirdiğim ve ürettiğim, taşları elde mıhlanan bu broş; tamamen özgün, biricik ve öz'ümdendir. Ülkemize çok yararlı olacağına inandığım Tohumluk Vakfı için ürün tasarlayıp üretmeyi kendi adıma bir sorumluluk addediyorum.

Bu tasarımı alarak sadece özel bir takıya sahip olmakla kalmayacak, karahindibanın  aydınlanma tohumlarının ülkemizin dört bir yanına saçılmasına da büyük katkıda bulunmuş olacaksınız.

Saygılarımla...

Işık Sedef Gürbüz

Armağan bağışınızı kredi kartı ya da bankanızdan havale / EFT ile ödeyebilirsiniz.

Ödemenizi yaparken açıklama kısmına "ARMAĞAN BAĞIŞI" yazmanızı, bağışınızı gerçekleştirdikten sonra sizlerle iletişime geçebilmemiz için merkez@tohumlukvakfi.org mail adresine e-posta göndererek ya da 0-538-253 21 29 telefon numarasından bizi arayarak bilgi vermenizi rica ederiz.

Bağışınız tarafımıza ulaştıktan sonra, sanatçımız tarafından sizin için üretilecek olan armağanımız, 15 gün içinde size ulaştırılacaktır.

BiDestekol arayüzünü kullanarak kredi kartı ile tek seferde ya da düzenli olarak bağışlarınızı yapabilirsiniz.

Kredi kartı kullanmak istemiyorsanız, bankanızdan tek seferde ya da otomatik ödeme talimatı ile düzenli bağış yapabilirsiniz.