Chocolate & Mixed Nuts

ARMAĞAN BAĞIŞI

Tohumluk Vakfı için takı tasarım sanatçısı Işık Sedef Gürbüz tarafından özel olarak tasarlanan ve kişiye özel olarak gümüşten üretilen, aynı zamanda vakfımızın simgesi olan karahindiba yaka iğnesini 1000 TL ve üzeri bağış yapan destekçilerimize armağan ediyoruz.

Sanatçımız Işık Sedef Gürbüz diyor ki...

"Karahindiba”nın antik zamanlardan beri güneşle, aydınlanmayla özdeşleştirilmiş ve dünyanın her yerine çok sayıda dağılmış olması, onu umudun, inancın, aydınlığın sembolü haline getirmiştir.

Tohumluk Vakfı ile işte bu sembol buluşturdu beni. "Talisman by Işık Sedef" adı altında uzun süredir yaptığım tasarım ve takı üretimi çalışmalarımın "alamet-i farikası" ve "logo"su haline gelen "karahindiba" koleksiyonumun böyle anlamlı ve heyecan verici bir buluşmaya vesile olması beni çok mutlu ediyor.

925 ayar gümüşten, elde şekillendirdiğim ve ürettiğim, taşları elde mıhlanan bu broş; tamamen özgün, biricik ve öz'ümdendir. Ülkemize çok yararlı olacağına inandığım Tohumluk Vakfı için ürün tasarlayıp üretmeyi kendi adıma bir sorumluluk addediyorum.

Bu tasarımı alarak sadece özel bir takıya sahip olmakla kalmayacak, karahindibanın  aydınlanma tohumlarının ülkemizin dört bir yanına saçılmasına da büyük katkıda bulunmuş olacaksınız.

Saygılarımla...

Işık Sedef Gürbüz