WhatsApp Image 2024-02-21 at 11.19.50.jpeg

Eser tekniği: Akrilik Boya, Seramik Hamuru, Altın varak

Eser ebat: 70X50 cm

ESER MANİFESTOSU

"Bir kasnağın içinde  gidip gelen iğnenin, bembeyaz kumaşa  her vuruşunda, en güzel hayallerdi, en yüce  temennilerdi bir annenin kızı için işlediği. O kadar değerliydi ki, saklı kalamazdı odalarda, sandıklarda. Açılmalıydı o sandık, dökülmeliydi o hikayeler. Şimdi aldığını, verme zamanıydı. Değerle, kıymetle, sevgiyle….. Annemeee !....."

ÖZGEÇMİŞ

1972 yılında İzmir’de doğdum. Elektrik/Elektronik alanında başlamış olduğum eğitim ve iş hayatıma, akaryakıt sektöründe devam ettim. Halen aynı alanda büyük bir sevgi ve özveri ile görevimi yerine getirmekteyim.

Ters köşeleri seven ben, oradan oraya sanatsal faaliyetlere merak salmışken, kendimi 2000 yılında Tezhip sanatı ile ruhumu ıslah ederken buldum. Bu sanat sayesinde kendimi daha iyi tanımakla beraber, bir simyacı edasıyla hayatımı altın tozları ve renkler ile beziyorum. Aynı zaman da Numeroloji, Simya ve Nefes Koçluğu eğitimleri aldım. Koçluk çalışmalarım devam etmektedir.

TOHUMLUK  Vakfı Yönetim Kurulu yedek üyesi ve Kaynak Geliştirme Komite Başkanı olarak sosyal ve yenilikçi girişimcilik projelerini yönetmek ve yaratıcı etkinlikler düzenleme faaliyet alanları içerisindeyim.