“Cumhuriyetin 100. Yılında, 100 köye, 100 ağaç” kampanyasıyla adımlarınızı ormana dönüştürün.

Güncelleme tarihi: 11 Kas 2022

Kırsalın sorunlarını sadece dinleyen değil, aynı zamanda anlayan ve harekete geçen bir yapı olmak iddiasında olan Tohumluk Vakfımız, eğitim, sanat, kültür, spor ve bilim ışığını ülkemizin her noktasına ulaştırmak ve ayrıca kırsal ve kent bütünleşmesine bir rol model olmak amacıyla yeni bir projeye daha başladı.

Dünyanın her yerinde ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen bir sağlık ve sağduyu uygulaması olan Help Steps ile yaptığımız işbirliği ile, telefonunuza indireceğiniz Help Steps uygulamasını kullanarak adımlarınızı bir iyilik hareketine dönüştürebileceksiniz.

Tohumluk Vakfı, yapmış olduğu ve yapacağı tüm çalışmalara toplumsal destek ve farkındalık oluşturabilmek için oluşturduğu proje ile adımlarınızı ağaca dönüştürüyor. 2023 yılının Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olması nedeniyle adım bağışlarınızla “Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 100 köye, 100 ağaç” dikiyor.

YÜRÜRKEN, KOŞARKEN ADIMLARINIZ BOŞA GİTMESİN!

Şu anda, “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Köye 100 Ağaç" projemiz, Garnier ve CarrefourSA’nın desteğiyle büyüyor. Garnier ve CarrefourSA çalışanları, düzenlenen yürüyüş kapsamında attıkları adımları Help Steps üzerinden topladı ve Cumhuriyetimizin 100. yılında köylerin ağaçlandırılmasına destek oldu.

Ülkemizin geleceğine tohumlar ekmek, ektiğiniz tohumların fidana, fidanların ağaca, ağaçların da ormana dönüşmesini istiyorsanız, sizi Tohumluk Vakfı’nın “Cumhuriyetin 100. Yılında, 100 köye, 100 ağaç” kampanyasına katılmaya davet ediyoruz. Help Steps uygulamasını telefonunuza indirin ve adımlarınızı bağışlayarak bir iyilik hareketine dönüştürün. Biz de sizin için “Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 100 köye, 100 ağaç” dikelim.

Tıpkı Nazım’ın davetindeki gibi;

"Yaşamak…

Bir ağaç gibi tek ve hür…

ve bir orman gibi kardeşçesine…"

*Help Steps" uygulamasını indirmek için dokunun:

Help Steps ile adımlarınızı bağışa dönüştürmek için izleyin: