top of page

İzmir Kemalpaşa Ören İlköğretim Okulunda minik parmakların kodlama temel eğitimi tamamlandı.

İzmir gönüllüleri olarak uzunca bir süredir üzerinde düşündüğümüz ve heyecan duyduğumuz kodlama eğitimi planımız, 1 Nisan 2023 Cumartesi İzmir Kemalpaşa'daki Ören İlköğretim Okulundaki ilk dersimiz ile hayata geçmişti. Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden oluşan 7 kişilik ekip ile yaklaşık 8 hafta sürdürdüğümüz Temel Kodlama Bilgisi eğitimi 3 Haziran Cumartesi günü sertifikalarının verilmesi ile son buldu.


Eğitimin verilmesinde desteklerini esirgemeyen paydaşımız Ege ÜniversitesiBilgisayar Mühendisliği Bölümüne, Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Emine Sezer ve öğrencileri Mahdi Esmaeili Daraei, Sultan Delen, Barış Mutlu, Merve Nilay Gülbil, Çağan Topaç, Celal Doğan Güneş ve Başak Tepe'ye teşekkürlerimizi iletiyoruz.


Gönlü güzel gençlerin gönüllü olarak bu desteği vermeleri hepimizi oldukça mutlu etti. Gelecek yıl yapılacak çalışmalarımızın planlarını ve değerlendirmesini yaptığımız son buluşmamızda öğrencilerimizin yeni bilgiler ile yazı verimli geçireceklerine eminiz.






20 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page