top of page

Tohumluk Vakfı Gönüllüleri Eskişehir’de Çevre Şenliği’nde Buluştu

ESKİŞEHİR – Tohumluk Vakfı, 11 Haziran 2025 tarihinde Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Şenliği’nde yerini aldı. Etkinlik, Kanlıkavak Parkı’nda diğer sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla gerçekleşti. Vakfımızın gönüllüleri, gün boyunca açtıkları stantta Tohumluk Vakfı’nın vizyonunu, yürüttüğü projeleri ve gönüllülük çalışmalarını ziyaretçilere tanıttı.



Vakfımızın Doğa, Sanat, Eğitim ve Dayanışma Çalışmalarını Anlattık

Tohumluk Vakfı’nın “köylü ve kentli birbirinden öğrenmelidir” anlayışıyla kırsal kalkınma, eğitim, kültür ve çevre alanlarında yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verilen stantta; ziyaretçilerle birebir sohbetler yapıldı, projelerimize dair broşürler ve görseller paylaşıldı, gönüllü ve destek olmak isteyenlere rehberlik sağlandı.


Görünürlüğümüzü Artırdık, Yeni Gönüllülerle Tanıştık

Etkinlik, yalnızca çevre duyarlılığına katkı sunmakla kalmadı; aynı zamanda vakfımızın yerel düzeyde tanınırlığını artırma ve yeni gönüllülerle tanışma fırsatı da sundu. Tohumluk Vakfı gönüllüleri, doğa dostu bir gelecek için birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti.


Bu güzel organizasyon için Odunpazarı Belediyesi’ne teşekkür ediyor, çevre bilincini artırmak ve doğaya sahip çıkmak adına atılan her adıma destek vermeye devam ediyoruz.


Comments


Adres:
Hacı Bayram Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:1, 
Ulus İşhanı, E-Blok, No: 110-121
Altındağ, 06050, ANKARA
 
Telefon:  +90-538-253 21 29

E-posta:  merkez@tohumlukvakfi.org

tohumluk logo son v2-01.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube
bottom of page