top of page

“Bir Fidan da Sen Dik” Sloganıyla Doğayı Yeniden Canlandırıyoruz!

11 Kasım 2024 Milli Ağaçlandırma Günü’nde, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği Fidan Dikimi Töreni, doğaya can katmak ve kaybedilen ormanlarımızı yeniden kazanmak adına anlamlı bir etkinlik olarak gerçekleştirildi. Yanan ve tahrip olan ormanlarımızı yeniden kazanmak için düzenlenen bu törene Tohumluk Vakfı Denizli gönüllülerimiz de katılarak il protokolü, öğrenciler, izcilik kulüpleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.



Doğayı Yaşatmak İçin El Ele


Geçtiğimiz yıllarda ilimizde yaşanan orman yangınlarının ardından doğayı yeniden canlandırmak için hep birlikte “Bir Fidan da Sen Dik” dedik. Tören kapsamında, Deda arkasındaki yanan ormanlık alanda binlerce fidan toprakla buluşturuldu.


Katılımcılar ve Destekçiler

Denizli Valiliği, Pamukkale Kaymakamlığı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sivil Toplum Kuruluşları Denizli Tohumluk Vakfı Gönüllüleri, öğrenciler ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, geleceğe yeşil bir miras bırakmanın mutluluğunu yaşadık. Her dikilen fidan, doğaya ve geleceğe atılan umut dolu bir adımdı.


Tohumluk Vakfı olarak, iyiliği büyütmeye ve doğayı korumaya devam edeceğiz. 💚



@denizliobm @denizlibüyüksehirbelediyesi @tohumlukvakfı @tohumlukvakfi.denizli

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page