Tohumluk Vakfı İzmir Maratonunda Kırsaldaki Çocuklar için Koştu.

Kırsalda yaşayan yetenekli ve istekli çocukların, ekonomik ve fiziksel şartların yetersizliği sebebiyle mahrum kaldıkları spor etkinliklerinden faydalanmalarını sağlamak ve özgür, dengeli, çağdaş bir toplumda, başarıya giden yolda önlerini açmak adına oluşturduğumuz "Haydi Çocuklar Spora | Kırsaldan Yeni Ufuklara" projemize kaynak yaratmak için gönüllülerimiz 21 Nisan Pazar günü Maraton İzmir'de koştular.

Kampanya açarak İzmir Maratonuna katılan gönüllülerimiz Aslı Çolak Osmanoğlu, Ayfer Öztürk, Dora Işıldar, Görkem Gündoğdu, Gülgün Kanber, Yağmur Ayhan ve Yağmur Gözütok, toplam 110 bağışçıya ulaşarak 65.650 TL kaynak yaratma başarısını gösterdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

#tohumlukvakfi #maratonizmir2024 #haydicocuklarspora #kirsaldanyeniufuklara #iyilikpesindekos #adimadim