Ceyhan Temürcü | Tohumluk Buluşmaları - 5

En son güncellendiği tarih: 18 Kas 2023

Tohumluk Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı eğitim etkinlikleri çerçevesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsü Bilişsel Bilimler Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Sayın Ceyhan Temürcü ile bir araya geliyoruz. Değerli gönüllümüz Yeşim Kopan'ın yönderliğinde gerçekleştirilen bu yayın, 16 Mayıs Pazar saat 14:00​​'te canlı olarak Tohumluk Vakfı'nın YouTube Kanalında yayınlandı.

Ceyhan Temürcü kimdir?

2007'den bu yana Ankara ve çevresindeki pek çok ekolojik yaşam ve üretim projesinde ve etkinliklerinde yer aldı. Düzenlediği, koordine ettiği ve/veya katkıda bulunduğu çalışmalar: - Güneşköy Organik Bahçemiz Projesi (2007-2008) - Doğal Besin Bilinçli Beslenme (DBB) Katılımcı Güvence Sistemi (2009-) - Tahtacıörencik Doğal Yaşam Kolektifi (TADYA) (2011-) - Ankara Ekolojik Yaşam ve Toplum Günleri (2013) - 18. Dünya Organik Kongresi öncesi Gıda Toplulukları Oluşturmak Uluslararası Konferansı (2014) - Akdeniz Agroekoloji İçin Topluluk Destekli Tarım Ağı (MedNet) (2016-) - MedNet Ankara Öğrenme Yolculuğu (2017) - UNDP SGP destekli “Güdül'de Gıda Topluluklarıyla Agroekolojik Dönüşüm Projesi” (2019-) - Slow Food Ankara Konviviyumu üyesi. Şu anda Dört Mevsim Ekolojik Yaşam Derneği bünyesinde, kır-kent bağlantılarını güçlendirmeyi amaçlayan çalışmalara, özellikle de UNDP SGP’nin desteklediği “Krizler Döneminde Dayanıklı Gıda Sistemleri Oluşturmak: Tahtacıörencik ve Ötesi” projesi kapsamında katkı vermekte. Halen Orta Doğu Teknik Üniversitesi Enformatik Enstitüsü Bilişsel Bilim alanında öğretim görevlisi olarak görev yapıyor.